Tandlæge til tiden

14 februar 2020
mette__nielsen

Husker du jævnligt at få tjekket dine tænder? Hvis svaret er nej, så er du ikke den eneste, der trækker besøget hos tandlægen til sidste øjeblik eller til det faktisk er for sent. Det kan nemlig både være dyrt og angstprovokerende at besøge en tandlæge, men vælger du den rette klinik, vil du muligvis opleve, at det ikke behøver at være så slemt endda.

Er du næsten angst for at gå til tandlægen og trækker du tiden ud, før du bestiller tid, så gør du måske dig selv en dum tjeneste. Jo længere tid du går og trækker den, jo større er risikoen for at ramle ind i et tandproblem, der kan koste penge, tid og smerter.

Hvis du har en god mundhygiejne, skal du ikke tage til tandlæge i tide og utide, men du skal altid sørge for at besøge dem, når tid er. Det plejer tandlægen som regel at oplyse om efter et besøg. Og det er en god idé at overholde den slags, fordi du ellers riskerer at små problemer vokser sig store.


Kom af sted og undgå bøvl
Risikoen ved ikke at besøge en tandlæge med jævne mellemrum er, at du måske ikke får gjort noget ved de små problemer, der altid vil opstå over tid. Du har måske et lille hul, eller du bøvler med noget, der kan blive til et hul. Får du ikke en tandlæge til at kigge på det i tide, så er problemet måske så stort, når du endelig kommer til tandlægen, at det tager lang tid at lave. Og hvad værre er, det kan også koste dig en hel del flere penge.

Hvis du vil gøre det nemmere for dig selv at komme af sted til tandlægen, så aftalt en tid allerede når du går ud af døren fra den gamle aftale. Vælg samtidig en tandlæge tæt på dig, så du ikke skal langt væk for at komme til klinikken. Bor du i Favrskov, så find en tandlæge i Favrskov. Det gør det nemmere for dig at tage dig sammen til besøget, og bagefter vil du være glad for, at du fik det gjort.