Sådan undgår du ondt i halsen

29 september 2021
Steffen Hansen

Sommeren er slut og efteråret er over os. Snart kommer vinteren, og så begynder sæsonen for hoste, snot og influenza så småt at melde sig igen. Nogle mennesker er mere tilbøjelige til at opleve genere forbundet med det kolde vejr, end andre, og det er derfor en god idé at sætte sig ind i hvad man selv kan gøre, for at undgå at blive syg. I denne artikel får du nogle tips og tricks, til hvordan du holder dig varm og undgår sygdom i de kolde måneder.

Klæd dig efter temperaturerne

Mange mennesker går op i mode i vore dage, men når det kommer til de kolde vintermåneder, så man sætte mode i baggrunden og i stedet klæde sig praktisk. Derfor skal du sørge for at have en varm hue, et halstørklæde, et par varme vanter eller handsker, og sidst men ikke mindst, en god og varm vinterjakke som ikke bare kan holde dig varm, men også virker vandafvisende, så du også kan holde dig tør. 

Skulle det gå galt

Skulle du opleve at du har gjort alle de rigtige ting og klædt dig varmt og tørt, men stadig være så uheldig at blive syg, så er der ingen vej udenom – du skal et smut forbi din læge, men hvad nu hvis det ikke bare er en let vinterforkølelse, men i stedet bliver ved med at være tilstedet. Så har du brug for en øre næse halslæge i København, hvis du altså bor i København. Hvis du bor i en anden by, så skal du finde en øre næse halslæge i den by du bor i, eller i en by tæt på dig.

Fordelen ved at se en specialist er, at de er specifikt uddannet til at kunne tage sig af specifikker problemer og sygdomme, der kan opstå i dine ører, næse eller hals.