Sådan passer du på din krop

08 september 2021
Steffen Hansen

Arbejde er begyndt at fylde mere og mere i vores liv, og vi er samtidig ikke så gode til at slappe af og få restitueret ordentligt. Ofte, er vi på farten konstant, fordi at vi også har et liv uden for arbejdspladsen. Det kan være forskellige typer af sport, eller forskellige hobbyer, og hvis man har børn, så tager de også en stor del af ens tid. Det er derfor vigtigt at passe på sin krop og pleje den. Hvis du føler at du bør blive bedre til at passe på dig krop, så læs med her.

Sørg for at strække ud

De fleste af os er for dovne til at strække ordentligt ud, eller også tror vi at det kun er noget for sportsfolk, men det er faktisk en god idé at varme din krop op og strække ud, både om morgenen, men også inden du går i seng. Kroppen bliver belastet i løbet af dagen, og det er derfor vigtigt at give den tid til at falde til ro igen. Der er mange måder man kan gøre dette på, f.eks. med Yoga, en massør, eller en kropsterapeut. Din krop vil takke dig for det, og du vil hurtigt føle dig tilbage på sporet.

Find en kropsterapeut

Kan du mærke at din krop er ved at være slidt, så bare rolig – at din krop føles slidt betyder ikke at den rent faktisk er det, men det kan i stedet være et tegn på at du ikke få restitueret ordentligt. Ved at besøge en kropsterapeut kan du få din krop tilbage i balance. Det er let at finde en terapeut der kan hjælpe dig. Hvis du bor i Århus skriver du bare kropsterapeut i århus eller ‘kropsterapeut nær mig’, på Google, og så får du en liste over alle kropsterapeuter i din by eller i dit lokalområde.