Prøv zoneterapi og få balance i kroppen

08 januar 2020
Anne-mette_Hansen

Døjer du med problemer i kroppen, som gør din hverdag træls? Måske migræner? Hovedpiner? Blærebetændelse? Sportsskader? Stress? Eller andre former for smerter eller ubalancer? Mange sygdomme og tilstande er svære at få til at gå væk, og ofte kan almindelig medicin blot dulme smerterne for en stund. Et alternativ til medicinering kunne være zoneterapi. Det har vist sig at hjælpe på utrolig mange forskellige problemer og ubalancer i kroppen – og det kan også bruges som en forebyggende behandling, for at undgå at problemerne opstår igen!

Hvad er zoneterapi?

Hvad er det der zoneterapi egentligt? Konceptet er bygget på en idé om, at alle kroppens organer er repræsenteret som refleksområder i fødderne. Energibaner i kroppen er forbundet, men kan blive blokeret, og derfor kan der opstå ubalancer i kroppen, der fører til smerter, sygdomme eller stress. Gennem massage af refleksområderne er det muligt at løsne op og fjerne blokeringerne og få affaldsstoffer ud af kroppen. Derfor er et især også godt at drikke meget vand efter en behandling. Det hjælper nemlig med at skylle affaldsstofferne ud. 

Hvad kan zoneterapi hjælpe på?

Denne behandlingsform kan hjælpe på alt fra fysiske tilstande som muskelsmerter, underlivsgener, fordøjelsesproblemer og luftvejslidelser til psykiske problemer som f.eks. stress. Det er derfor en behandlingsform, som er værd at prøve for de fleste. 

Stærk Helse tilbyder effektiv zoneterapi i Thisted

Bor du i det nordjyske? Så finder du let vejen til klinikken Stærk Helse. Her står ægteparret Mogens og Lonni klar til at modtage dig. Lonni har flere uddannelser bag sig, men er blandt andet uddannet i zoneterapi i 1990 ved skolen “Helsepraktik i Herning”. Lonni brænder for at afhjælpe folks ubalance i kroppen og er derfor altid klar til at finde en løsning på dit problem. Hvad end det må være zoneterapi eller en af klinikkens andre behandlingsformer, der kan hjælpe dig.

Læs mere om klinikken og deres zoneterapi i Thisted