Pas godt på synet med hjælp fra en dygtig øjenlæge

04 januar 2020
Astrid_Pedersen

Er du bosiddende på Østerbro, og har du brug for en dygtig øjenlæge tæt på din bopæl? Så kan du med fordel vælge Vibenshus Øjenklinik.

Hvem er Vibenshus Øjenklinik?

Vibenshus Øjenklinik er ejet og drevet af øjenlæge Sven Johansen, som har arbejdet som special læge i øjensygdomme i mere end tyve år. Sven Johansen har blandt andet været overlæge ved Øjenafdelingen på Hillerød Hospital i årene 2001 – 2008, og blev siden praktiserende øjenlæge med egen klinik.

Sven Johansen er medlem af såvel Lægeforeningen som af Dansk Øjenlæge selskab (DOS), Danske Øjenlægers Organisation (DØO), Tear Film and Ocular Surface Society (TFOS) og Dansk Selskab for Allergologi (DSA).

Hvilke ydelser tilbyder Vibenshus Øjenklinik?

Som patient hos Vibenshus Øjenklinik kan du forvente en på én gang professionel og personlig behandling, som tager udgangspunkt i dit unikke patient forløb. Du kan selvfølgelig få foretaget de mest grundlæggende synstjek og eftersyn af dine øjne for forstadier til diverse øjen relaterede lidelser og sygdomme.

Er du diabetes patient, har du den særlige fordel, når du vælger Vibenshus Øjenklinik som din faste øjenlæge i København, at Sven Johansen har særlig ekspertise inden for sukkersyge betingede øjensygdomme. Du bør, såfremt du lider af diabetes 1 eller 2, være særligt opmærksom på at passe dine regelmæssige øjenlæge besøg, således at din øjenlæge har en chance for at opdage ansatser til alvorlige sygdomme – for eksempel nethinde løsning eller grøn stær – i tide.

Hvad er grøn stær?

Grøn stær – også kaldet glaucoma i fagsprog – er en tilstand, hvor trykket i øjet stiger på grund af væske ansamling. Dette kan true synet på øjet, og det er derfor meget vigtigt, at du får behandling, hvis øjet bliver rødt og smertende, og du oplever synsforstyrrelser. Vibenshus Øjenklinik er specialister i behandling af akut opstået grøn stær. Du kan læse mere om behandling af grøn stær på vibenshusoejenklinik.dk