Øreakupunktur er også en god ting!

14 februar 2020
Anders_Lundtang_Hansen

Du ved formentlig godt, hvad akupunktur er.

Eller: du har i hvert fald en overfladisk idé om, hvad teknikken går ud på, og hvad grund-essensen i det hele er, for det er jo noget med, at man sætter nogle nåle ned i folk på kroppen, og så skulle det afhjælpe en masse ting.

Men sådan er det egentlig ikke, når man dykker ned i emnet, for det er jo ikke synåle eller kanyler, man bruger til den slags som det første – der er tale om specielle akupunkturnåle, der er designet til formålet.

Dernæst plotter man dem jo ikke bare i patienten tilfældigt. Det ville svare til at skifte kørebane, som man lyster undervejs i kørslen: Nogle gange er man heldig, andre gange kan det gå alt, men det meste af tiden sker der måske ikke så meget.

Derfor skal man være professionel til at udøve den slags på patienter, og den slags er da også blevet udbredet og specificeret nu om dage, at man kan finde akupunktur mange forskellige steder i landet samt udført på specialområder på kroppen, hvor man ser nærmere på et bestemt område af kroppen.

Dette kan helt specifikt så være øreakupunktur i Korsør, hvor man kan få den slags udført.

Hvad kan dette så hjælpe mod?

Nu skal man så huske, at akupunktur ikke er en eksakt videnskab, der høster samme anerkendelse som de mere anerkendte videnskaber i vores verden, der er baseret på evidens, medicin og gentagelse af forsøg med samme resultat.

Men derfor kan akupunktur stadig virke på den enkelte, men man skal blot se efter, hvordan vedkommende er certificeret, for mange kan kalde sig eksperter i akupunktur uden egentlig at være autoriseret til det eller i det mindste have gennemført et kursus i udførelsen af det.

Men ellers kan det måske hjælpe dig med alt fra stress til dårligdomme i kroppen.

Du kan spørge den givne specialist, hvad der vil hjælpe dig!