Meditationbevægelse centralt i København

14 september 2020
Astrid_Pedersen

Vil du gerne dyrke yoga, men er det for hårdt for dig? Og vil du gerne lære at meditere, men har du svært ved at finde roen i langvarig stillesiddende positur? Så kan du med fordel prøve Qi Gong – også kendt som meditation i bevægelse. Med Qi Gong kan du nemlig meditere og samtidig styrke din krop gennem blid fysisk aktivitet.

Hvor kan jeg dyrke meditation bevægelse i København?

Er du bosiddende i København eller nærmeste omegn kan du med fordel opsøge Qi Gong København. Her vil du finde de dygtigste undervisere og guides som kan lære dig de afstressende og afslappende serier og på kort tid give dig en grundig indførelse i Qi Gong grundprincipperne.

Qi Gong København har sin fysiske beliggenhed i smukke, lyse lokale i Toldbodgade – tæt på Nyhavn, Magasin og Metro stationen på Kongens Nytorv. Her vil du kunne deltage i en gratis introduktion til Qi Gong, hvor du lærer om de særlige aspekter og egenskaber ved Biyunmetoden. Du får også et indblik i hvad udøvelse af Qi Gong kan have af gavnlige virkninger på krop og sjæl. Du lærer om den grundlæggende filosofi bag Qi Gong. Og du får sluttelig mulighed for at prøve bevægelser fra Biyunmetodens grundtræning Jichu Gong.

Hos Qi Gong København kan du også deltage i fællestræning hvor du vil modtage vejledning til dine øvelser i form af guidet mediation. Her tilbringer du to timer i stilhed, i selskab med andre deltagere og så dig selv. Du får mulighed for at mærke din krop og lade dit ind falde til ro. Og så kan du nyde den velgørende effekt af den intense helende energi der opstår når flere Qi Gong udøvere træner sammen.

Du kan læse mere om Qi Gong, og tilmelde dig et gratis introduktions kursus hos Qi Gong København, på qigongkurser.dk