Lad en psykolog hjælpe med det der tynger dig

03 september 2021
Astrid_Pedersen

Er du ked af at føle dig fanget i dit liv, og vil du gerne videre i tilværelsen? Har du mistet en du havde kær, og kæmper du for at komme igennem sorgen? Døjer du med følgevirkninger af stress og udbrændthed, eller lider du af angst eller depression? Så er der hjælp at hente hos en praktiserende psykolog.

Hvordan kan en psykolog hjælpe mig?

En psykolog arbejder som regel med samtalen som vigtigste terapeutiske metode. Der findes flere retninger inden for psykolog, for eksempel kognitiv terapi, metakognitiv terapi eller eksistentiel terapi.

En dygtig psykolog vil hurtigt kunne vurdere hvilken behandlings form som matcher dine behov og dernæst tilrettelægge dit behandlings forløb således at du får mest muligt ud af det. Og så vil du allerede efter ganske få sessioner kunne mærke fremgang i dit psykiske og mentale helbred.

Hvem er psykolog Nanna Milde?

Nanna Milde er autoriseret praktiserende psykolog med konsultation centralt i Helsingør, nærmere betegnet i Stengade. Siden 2003 har Nanna Milde hjulpet mennesker med ondt i livet til et lysere syn og et nyt perspektiv på tilværelsen.

Psykolog Nanna Milde kan hjælpe dig til et højere selvværd og en tilværelse uden angst og stress, lige som du hos Nanna Milde kan få den bedste hjælp til at arbejde dig igennem en dyb sorg eller en eksistentiel livskrise.

Når du vælger Nanna Milde som din psykolog i Helsingør er du garanteret en empatisk og personlig behandling som tager udgangspunkt i netop dine problematikker. Hos Nanna Milde kan du få mulighed for at vende de problemstillinger der nager dig. Nanna Milde kan fungere som både coach, terapeut og sparring partner, og vil altid møde dig med nysgerrighed og en fordomsfri attitude.

Du kan læse mere om autoriseret psykolog Nanna Milde, og booke tid til din første psykolog session, via hjemmesiden https://nannamilde.dk/.