Lad din tandlæge i Horsens tjekke dine tænder

13 marts 2022
Astrid_Pedersen

editorial

Det er vigtigt med jævne mellemrum at aflægge sin tandlæge en visit. Dette gælder også selv om du måske ikke umiddelbart mener at der er noget galt med dine tænder. Tænderne bliver nemlig slidt på daglig basis, og samtidig udsat for lidt af hvert i kraft af de mad og drikkevarer vi indtager.

Forstadier til alvorlige tandsygdomme som for eksempel karies eller parodontose kan stille og roligt bygge sig op hen ad vejen, og sluttelig forårsage udbrud af disse lidelser. Hvis ikke du har tandlægen til hjælp kan du få endog særdeles svært ved at bremse denne udvikling.

Du kan således risikere pludselig at stå med blødende tandkød eller gummer som dunker og værker. Og så er der kun tilbage for tandlægen at udføre damage control.

Spar penge, tid og smerter ved regelmæssige tandlægebesøg

Skal skaden udbedres kan det godt gå hen og blive en både langtrukken og smertefuld affære som muligvis kræver op til flere behandlinger.

Tandlæge

Samtidig vil et sådant behandlings forløb i reglen være temmelig meget mere omkostningsfuldt end forebyggelse gennem et til to årlige tandlæge besøg. Og dette burde være grund nok til at komme af sted. Selv om det så langt fra er nogen fest at gå til tandlæge, kan det altså rigtig godt betale sig.

Foruden et grundigt eftersyn af dine tænder og dit tandkød kan du hos tandlægen få renset tændernes overflade og tandlommerne. Det betyder at tandsten og plak, som har bygget sig op siden sidste tandlæge besøg, på effektiv vis fjernes samtidig med at eventuelle forstadier til karies eller parodontose behandles forebyggende.

Du kan forlade klinikken med et strålende smil og frisk ånde. Og så kan dine tænder holde sig flotte ind til næste tandlæge besøg.

Din tandlæge i Horsens hedder Bering Hus Tandlægerne. Klik ind og bestil tid til din første tandbehandling på beringhus.dk.