Kom tilbage på sporet med parterapi

05 juli 2021
Astrid_Pedersen

Parterapi er for jer som føler at jeres parforhold ikke længere fungerer. Det .kan være at I har dårlig kommunikation og taler forbi hinanden. Den ene part føler sig måske ikke hørt. Og den anden part føler måske at partneren konstant skælder ud.

I et parterapi forløb vil der især blive arbejdet med kommunikationen i forholdet. Når denne først er på plads vil det være nemmere for parterne at opbygge en intern forståelse. Og så vil forholdet have stærkere forudsætninger for at kunne komme på ret køl igen.

Få parterapi i Vanløse ved uddannet psykoterapeut

Hvis du leder efter en kvalificeret fagperson som kan hjælpe dig og din partner med at rette op på jeres indbyrdes forhold vil du finde hvad du søger hos Heidi Lykke Lihn.

Psykoterapeut Heidi Lykke Lihn har mange års erfaring inden for såvel parterapi forløb som individuel psykoterapi. Hos Heidi Lykke Lihn vil du og din partner således opleve at I bliver taget meget alvorligt, både som enkelt individer og som par. Hos Heidi Lykke Lihn er mennesket og dets livsverden i brændpunktet.

Hos Heidi Lykke Lihn vil der altid være fokus på de mekanismer som skaber de uhensigtsmæssige dynamikker i parforholdet. I lærer at sætte ord på jeres kvaler og skærmydsler og får dermed mulighed for at komme til bunds i årsagerne hertil. Denne bevidstgørelse kan gøre jer til bedre kærester, venner og samarbejdspartnere, og dermed styrke jeres forhold.

I vil kunne genfinde forelskelsen og passionen, og således skabe et solidt fundament på hvilket I kan bygge jeres parforhold op på ny. Og er I selv indstillet på at lægge en vis indsats vil der være grobund for særdeles stort udbytte af blot få parterapi sessioner.

Hvis du vil vide mere om parterapi hos psykoterapeut Heidi Lykke Lihn kan du læse videre på hjemmesiden lihncoaching.dk hvor du også kan bestille tid til en indledende konsultation.