Kom dine skulder- & nakkesmerter til livs med den rette behandling

14 februar 2020
Astrid_Pedersen

De fleste af os oplever smerter og spændinger i nakke og i skuldre – især hvis vi til daglig udfører meget monotone arbejds bevægelser, har mange tunge løft, eller tilbringer hele dagen bøjet over et tastatur. Nakke og skulder smerter kan være særdeles invaliderende og medføre voldsomme hovedpiner samt søvn besvær.

 dine skulder ogMen i stedet for at tage smertestillende medicin, som i sig selv indebærer visse risici for dit helbred, bør du lade dig undersøge for at finde årsagen til smerterne. I mange tilfælde skyldes de lidelser, som kan helbredes – for eksempel frossen skulder.

Hvad er en frossen skulder?

Frossen skulder – også kaldet capsulit – er betegnelsen for en inflammations tilstand i skulder leddets ledkapsel. Når bindevævet i ledkapslen bliver betændt, vil det med tiden skrumpe og klistre sammen med skulderes ledhoved. Lider du af frossen skulder, vil du således opleve stærke smerter og en særdeles nedsat bevægelighed i pågældende skulder.

Lægens standard behandling mod en frossen skulder er indsprøjtning med binyrebark hormon. Dette kaldes også for en blokade. Hvis du ønsker at undgå disse hormon indsprøjtninger, findes der andre og mere naturlige måder hvorpå du kan genvinde bevægeligheden og komme af med de invaliderende smerter. Du kan for eksempel vælge at besøge en fysioterapeut, en massør, eller en kropsterapeut.

Få behandlet frossen skulder ved hjælp af kropsterapi i Valby

Leder du efter effektiv behandling af frossen skulder i Valby, kan du med fordel opsøge Den Blå Dør ved kropsterapeut Tine Weiss. Den Blå Dør er en klinik, som tilbyder forskellige former for kropsterapi, hvilket er et effektivt middel i kampen mod frossen skulder. Med kropsterapi kan du få bevægeligheden i din skulder igen, og samtidig slippe for de ubehagelige spændinger og smerter, som en frossen skulder medfører.

Du kan læse mere om behandling mod frossen skulder på denblådør.dk