Køb kvalitetskød hos din lokale slager i Aars

15 januar 2020
Silje_Marketingtime

Hvis du går op i dyrevelfærd og er på jagt efter noget kød, hvor du kan få at vide præcis hvor det kommer fra, og hvordan det er blevet dyrket, skal du handle hos din lokale slagter. En slagter er typisk en der sætter en ære i sit udvalg af forskelligt kød. Du får dermed et udvalg af frilandskvæg og andet kød, hvor du kan være sikker på at der er lagt stramme regler for dyret har haft de bedste vilkår. 

Hos din lokale slagter kan du forvente at kødet er frisk og kan blive skåret ud samme dag i præcis de mængder du ønsker. Der vil derfor ikke være noget spild, da du kan få præcis det stykke af kødet du ønsker og i en passende størrelse, hvis du skal servere til flere gæster.

Imponer dine gæster med god mad 

Hvis du skal have gæster på besøg, kan du forkæle og hygge lidt ekstra om den ved at vælge noget godt kød. Her kan der være mange muligheder at vælge imellem, når du går til din lokale slagter. Du kan både se og smage på det store udvalg, så du ved hvad du præcis går ind til. Her kan du få den nødvendige sparring og hjælp til, hvordan du skal skære kødet, tilberede det samt hvad det er godt at servere det med. Dermed får den mest ideelle ret der vil slå benene væk under dine gæster. Du kan få det mest møre stykke kød fra slagteren, som let kan tilberedes for at få den ultimative smagsoplevelse. 

Hvor skal du handle dit kød i Aars?

Er du enten bosiddende i Aalborg eller Nordjylland, kan vi varmt anbefale dig at lægge et besøg hos den lokale slagter i Aars. Her får du en sublim service og et fantastisk stykke kød, hvor der er masser af velsmag.