Hvorfor vælge en børnetandlæge?

12 maj 2021
Astrid_Pedersen

Er du på udkig efter en tandlægeklinik til dig eller dine børn, kan du med fordel vælge en børnetandlæge. Når du vælger en tandlæge med særligt speciale inden for behandling af små og store børn vil hele familien kunne bruge den samme tandlæge. Dette giver børnene en vis tryghed.

Når barnet ser at mor eller far får ordnet tænder uden at kny vil det være mere tilbøjeligt til selv at sætte sig til rette i stolen. På den måde bliver det nemmere at få børnene med til tandlæge. Og så kan du samtidig forebygge udvikling af tandlægeskræk som kan stå i vejen for at bevare tænderne sunde og smukke livet igennem.

Hvor finder jeg en dygtig børnetandlæge i Virum?

Hvis du og din familie er bosat nord for København, nærmere betegnet i Holte, Virum eller nærmeste omegn, kan du med fordel vælge Tandklinikken for Små & Store som hele familiens tandlæge. Hos Tandklinikken for Små & Store finder du dygtige personaler i form af tandlæger, tandplejere og klinik assistenter som har specialiseret sig inden for tandbehandling af børn i alle størrelser.

Som voksen kan du også få glæde af tandlægens ekspertise, især hvis du selv har en snert af modvilje mod tandlæger. Således vil både du og dine børn kunne få glæde af at frekventere Tandklinikken for Små & Store, og samtidig være garanteret sunde og stærke tænder.

Hos Tandklinikken for Små & Store vil du opleve en på én og samme tid personlig og professionel service og behandling du vil få indblik i barnets eventuelle tandproblemer og få forelagt løsninger derpå i øjenhøjde. Og du vil selvfølgelig altid blive orienteret om priser på behandlinger samt mulighed for eventuel dækning gennem den offentlige sygesikring eller via din egen private forsikringsordning.

Du kan læse mere om Tandklinikken for Små & Store, og booke tid til en behandling online, på intellident.dk.