Hvorfor er et pillepas i Lyngby et must?

28 december 2020
Silje_Marketingtime

Hvis du skal ud at rejse, så er der mange forskellige ting, der skal være styr på. Det gælder alt fra billetterne, stedet du skal rejse hen og at du har pakket alt det, du skal bruge. Der er dog særligt en ting, du skal være opmærksom på; det er, at et pillepas kan være påkrævet, hvis du taget noget bestemt medicin med.

Lad os prøve at kigge mere på, hvad det skyldes. 

Her er det vigtigt at få et pillepas

Når du rejser ind i andre lande, er det langt fra alle typer medicin, du må tage med over grænsen. Det kan især være for medicin, som er ekstra stærkt, eller hvis det indeholder narkotiske stoffer. Generelt vil det oftest være nødvendigt ved medicin, som går ind og påvirker centralnervesystemet og medicin som kan have en beroligende eller euforiserende effekt. 

Hvis det er nødvendigt, at du skal rejse med medicin, der kan falde under disse kategorier, så kan et pillepas være et must. Det er et dokument, du kan vise til myndighederne i det land, du rejser ind i. Her kan pillepasset dokumentere, at du er berettiget til at tage medicinen. Som du nok også kan forestille dig, så er det utrolig vigtigt, at du har styr på denne type dokumentation.

Få lavet dit pillepas i Lyngby

Hvis du holder til på Sjælland og vil have lavet et pillepas i Lyngby, så er der god hjælp at hente. Her finder du nemlig apoteker, som kan hjælpe dig med netop dette, så du kan komme ekstra godt afsted på din rejse. 

Generelt så er det oftest apoteker, du skal have fat i, når det kommer til pillepas. Du har derfor gode muligheder for at få det udstedt, når behovet er der. Som en ekstra bonus er det gratis at få lavet et pillepas – det er uanset hvilket apotek, du kontakter.