Hvor finder jeg en erfaren erhvervspsykolog i Ringsted?

02 september 2020
Astrid_Pedersen

Hvis du har brug for en erhvervspsykolog til at servicere din virksomhed i Ringsted eller omegn kan du med fordel kontakte erhvervspsykolog Elin Vagner.

Erhvervspsykolog Elin Vagner har mange års erfaring inden for sit felt som blandt andet indbefatter psykologisk rådgivning og coaching af såvel virksomhedens menige medarbejdere som af ledere og top chefer. Hos erhvervspsykolog Elin Vagner kan du få supervision og faglig vejledning på medarbejder plan. Denne model er særligt rettet imod medarbejdere med følelsesmæssigt krævende og hårde opgaver, for eksempel inden for sundheds og pleje sektoren.

Erhvervspsykolog Elin Vagner kan i kraft af sin erfaring og baggrund som sygeplejerske hjælpe med vejledning, sparring og supervision for grupper eller enkelt personer som oplever udfordringer i forbindelse med udførelsen af deres arbejde. På den måde kan det undgås at opgavens krav overstiger medarbejderens mentale formåen hvilket kan føre til stress eller arbejdslede.

Hvorfor skal jeg vælge erhvervspsykolog Elin Vagner?

Erhvervspsykolog Elin Vagner har arbejdet i mere end femten år i psykiatrien som sygeplejerske og som psykolog, og kender dermed branchen og sektoren samt de dertil knyttede arbejdsområder og opgaver ud og ind. Du vil derfor møde forståelse og en høj grad af kompetence når du vælger at bruge erhvervspsykolog Elin Vagner som din erhvervspsykolog i Ringsted.

Hos erhvervspsykolog Elin Vagner er du garanteret en personlig og professionel behandling uanset om du opsøger coaching og sparring som enkelt person eller om du ønsker vejledning af din medarbejder gruppe på arbejdspladsen. Erhvervspsykolog Elin Vagner arbejder ud fra kognitions psykologiske principper og metoder, og tilrettelægger med udgangspunkt i hver enkelt problemstilling individuelle coaching forløb. På den måde er du sikret en proces som med stor sandsynlighed har et positivt resultat for alle parter.

Hvis du gerne vil vide mere om psykologisk coaching i Ringsted kan du blive klogere på erhvervspsykolog Elin Vagners hjemmeside psykologiskcoaching