Hvem skal du gå til ift. parterapi i din by?

27 juni 2022
Cecilie Mortensen

editorial

Har dig og din partner et ønske om at komme til en parterapeut? Så er det selvfølgelig ekstra vigtigt, at I kommer i de bedst mulige hænder. For det kan spille en afgørende rolle ift., at I ender med de fremskridt – eller den afklaring, som I har brug for. 

Sådan vælger du en parterapeut til parterapi 

Hvem har ekstra erfaring med parterapi? 

Du kan starte med at spore dig ind på, hvem der har ekstra erfaring med parterapi i dit lokalområde. For det kan have meget at sige for, hvor rustet vedkommende er til at have forløb som dette. Og når først I har valgt, at I ønsker hjælp, så skal I gerne havne hos den rette første gang. 

Du kan spore dig ind på parterapeutens erfaring ved at læse på vedkommendes hjemmeside.

parterapi 

Hvordan arbejdes der i parterapien? 

En anden ting du kan tage højde for er, hvordan der arbejdes i parterapien. Det kan nemlig være et stor plus, hvis valget af metode også er noget, som matcher jer som personer. Hvis dette er noget, som har din interesse, så kan du både læse om det eller skrive og høre mere. 

Hvornår kan I starte? 

Som det tredje kan I undersøge, hvornår der er en ledig tid. For hvad end vi snakker individuel terapi eller parterapi, så kan en kort ventetid være at foretrække. Hos nogle professionelle kan du finde et online bookingsystem, hvor du kan se tiderne. Andre steder skal der skrives eller ringes ind til psykologen. 

Hvem har gode klientudtalelser? 

En sidste ting der kan bemærkes er, hvem der har gode klientudtalelser. For så kan du og din partner og læse mere om, hvad andre har fået ud af forløb i parterapi – for det kan være rart at have andres ord for, før I også selv begynder: https://www.lihncoaching.dk/terapi-coaching.