Hvem kender du, der kunne bruge et rekreationsophold?

01 marts 2022
Anders_Lundtang_Hansen

editorial

Hvis man først har oplevet et rekreationsophold, så ved man, hvad det kan give af gavnlig virkning på en.

I gamle dage var det endda sådan noget, som mange adelige og folk med penge på lommen tog på en gang i mellem, når de ville væk fra de vante rammer og havde brug for noget adspredelse.

Det kunne være sådan noget, hvor de kom til hægterne efter en stresset periode, eller et kurophold, hvor de skulle tabe sig, eller de havde brug for at hvile sig, hvis de var ved at opleve noget af det, som vi i dag ville betragte som psykisk sygdom.

I dag er det især sådan noget med, at man kommer hen et sted, hvor man kan opleve velvære for krop og sjæl.

Man har nemlig opdaget, hvordan krop og sjæl også hænger sammen, så man kan optimere på den ene front, og så hjælper det på den anden front – og når man heler begge områder, så giver det virkelig en forbedring!

Rekreationsophold

Hvem skal ellers på et rekreationsophold?

Men sådan et rekreationsophold er jo ikke ligesom en vare, der kan blive udsolgt, så der er jo ingen grund til at holde det for sig selv, når man ved, hvordan det kan hjælpe en, for så kan det med garanti også hjælpe andre, som du holder af, der kunne trænge til det.

Og selvom vedkommende, man kender, måske ikke er sindssygt trængende, så kan det være en dejlig gave, som der hjælper alligevel, hvor man finder ud af, hvordan man ellers kunne gå og have det bedre.

Man kunne jo også tage på sådan et ophold sammen, så man kan få en fælles og lindrende oplevelse ud af det.

Det vil i hvert fald være en gave, som der binder jer sammen med en uforglemmelige oplevelse, der vil efterlade et positivt indtryk.