Her skal du forbi til et godt glas rødvin på Amager

31 oktober 2019
admin

Er på du jagt efter et lille hyggeligt og intimt sted, hvor du kan tage din date med? Eller er du på jagt efter et sted, hvor I kan varme op til aftenen med nogle kolde øl eller et godt glas rødvin? Uanset hvad anledningen er til at komme ud for en god aften på Amager, er det et MUST at du har besøgt den lokale vinstue på Amager. På Amager Portvinstue, kan du forvente en fantastisk stemning i hyggelige omgivelser med udsigt til Christianshavn. Du befinder dig i hjertet af Amager, og kan se frem til en dejlig aften med højt humør og plads til de gode samtaler. 

Det er helt ideelt efter en lang arbejdsdag eller rejsedag med mange indtryk i det fantastiske København, at komme ind og koble af i hyggelige omgivelser. Her byger Amager Portvinstue ind til en uformel stemning, hvor du bliver mødt af en servicemindet og venligt personale. Du kan vælge mellem en lang række vin, øl og andre drinks, som du foretrækker at afslutte din aften på. 

Start din pubcrawl på Amagers hyggeligste værtshus

Er du ved at arrangere en pubcrawl eller festlig aften med dine venner, kan du med fordel aflægge et besøg hos det lokale værtshus på Amager. Her byder de dig ind til lækre øl og vin, så du kan få en perfekt start eller afslutning på jeres pubcrawl. Du kan vælge mellem mange forskellige smage og varianter af vine og øl, så der er noget for enhver smag. Her er også mulighed for enkelte spil, så I kan holde stemningen i top eller rafle om, hvem der giver den næste omgang. 

Kom derind ind hos https://www.amagerportvinstue.dk/, hvor du er garanteret noget lækkert for ganen og et godt udgangspunkt for en fantastisk aften. Hvad mere kan du forlange for en god pubcrawl?