Healingkurser i Jylland – når du vil heale med engle

20 september 2020
Astrid_Pedersen

Har du altid drømt om at lære at heale? Så er det faktisk bare om at komme i sving, med et lærerigt healing kursus. Alle – eller, i hvert fald langt de fleste – har de healende evner i sig, og kan dermed lære at heale. Hos nogle er de bare bedre gemt end hos andre.

De fleste af os er dog, om ikke andet så på det underbevidste plan, vidende om vor evne til at heale andre mennesker. Der er en grund til at vi holder hånden over såret som en kop når et barn er faldet og har slået knæet, eller lægger hånden på skulderen af en person der har det svært. Ved denne kontakt overfører vi noget af vores egen energi til det menneske som har brug for den. Og på den måde er vi alle til en vis grad i stand til at udføre healing.

Beskyt dig selv når du healer andre

Hvis du bare går i gang med at dele ud af din healende energi risikerer du dog hurtigt at blive drænet. Vi udgør ikke som mennesker en uudtømmelig kilde af energi.

Derfor vil mange mennesker, som i det daglige arbejder med andre mennesker uden at være i stand til at beskytte deres egne energier, hurtigt komme til at føle sig udmattede på det sjælelige og mentale plan. Dette er et udtryk for at deres energi batterier er løbet tør. Og derfor er det vigtigt at lære at heale rigtigt – for eksempel ved hjælp af englenes universelle energi.

Hvor finder jeg engle healing Kurser i Esbjerg?

Hos Lana Håndlæsning & Energimassage finder du Lana Kiroman som er engel healing terapeut. Her vil du kunne lære hvordan du beskytter og renser dine energier når du er i kontakt med andre mennesker samt hvorledes du får adgang til englenes ubegrænsede healing energi. Du kan læse mere på lana-kiroman.dk