Forkæl dig selv med en massage i Rødovre

23 januar 2022
Astrid_Pedersen

editorial

Går du i lighed med mange andre danskere og bliver øm, stiv og spændt i din krop i løbet af den kolde vinter? Så kan du med stor fordel vælge at forkæle dig selv med en lækker massage.

Hvorfor gå til massage?

Der er mange fordele ved at bruge et par timer om måneden på at lade sig ælte grundigt igennem fra top til tå. Effekten af en god massage rækker nemlig langt ud over det velvære du oplever når du ligger på briksen.

En dygtig massør, som kender sin teknik, vil gennem målrettede tryk og strøg kunne stimulere blodomløbet i musklerne, blødgøre bindevævet, og hjælpe kroppen til afslapning og afstressning. Faktisk vil du med regelmæssig massage kunne nulstille kroppen og give den en velfortjent pause fra stress hormoner og de der af følgende dårligdomme.

Massage Rødovre

Ved massage udskilles signal stoffer så som endorfiner og oxytocin som løfter dit humør og virker beroligende på nervesystemet. Det betyder at dine stress symptomer dæmpes samtidig med at din massør løsner op for dine spændinger. I kombination giver dette dig ulighed for at opnå en bedre balance fysisk såvel som mentalt. Din nattesøvn bliver bedre, og du skal ikke døje med spændings relaterede smerter og ubehag som følge af myoser og stivhed i muskler og væv. På den måde kan du med massage opnå mere overskud og energi i hverdagen – og det er en selvforstærkende effekt.

Hvor kan jeg gå til massage i Rødovre?

Hvis du er bosat vest for København kan du med fordel booke tid til en massage behandling hos den velrenommerede Beauty Clinique. Hos Beauty Clinique finder du udelukkende dygtige og veluddannede behandlere som står klar til at forkæle dig med en fysiurgisk massage, en wellness massage eller en sports massage. Klik ind og læs mere om Beauty Clinique på klinikkens hjemmeside beautyclinique.dk.