Find din nye tandlæge i Odense

11 januar 2021
Astrid_Pedersen

Hvis du ikke har været til tandlæge siden Ruder Konge var knægt, er det på tide at få bestilt en tid til tandeftersyn. Regelmæssige tandeftersyn med tilhørende tandrensning er nemlig dit vigtigste våben i kampen mod ødelæggende tandlidelser som kan koste dig både tænder og tandkød. Og med en dygtig tandlæge til hjælp kan du øge dine chancer for at bevare dit tandsæt sundt og funktionelt hele livet igennem

Hvor finder jeg min nye tandlæge i Odense?

Hvis du netop er flyttet til Odense bør du som noget af det første finde dig en fast tandlæge. Du bliver nemlig ikke tildelt en tandlæge gennem den offentlige sygesikring lige som det er tilfældet med en praktiserende læge.

Det er dog vigtigt at du vælger en dygtig og erfaren tandlæge som du kan bruge igennem al den tid du bor i Odense. På den måde kan du sikre en kontinuitet i din tandlæge behandling – og at din tandlæge lærer dig og dine tænder at kende.

I Odense finder du Tandlæge Einar Engen ApS – en lille, hyggelig tandlæge klinik med et fast sammentømret team bestående af tandlæge, tandplejer og klinik assistent. Hos Tandlæge Einar Engen ApS kan du få de mest almindelige tandlæge behandlinger så som fyldninger og tandudtrækning, rodbehandling, parodontose behandling og forebyggelse af karies, tilpasning af broer og af kroner, isættelse af tandimplantat og diverse former for æstetisk og kosmetisk tand behandling, her under tandretning og tandblegning.

Du kan også få hjælp til at få støbt en bideskinne som kan beskytte dine tænder hvis du skærer tænder om natten. Og så kan du selvfølgelig altid få udført dine rutinemæssige tandtjek og tandrensninger en til to gange om året.

Hvis du ønsker en tid til en indledende konsultation hos Tandlæge Einar Engen ApS kan denne bookes via klinikkens hjemmeside på tandlaegeodense.dk.