Få terapi og hypnose i Hørsholm

01 marts 2022
Astrid_Pedersen

editorial

Har du svært ved at give slip på gamle tanke og handlemønstre, og føler du dig fastlåst i din hverdag? Så bør du overveje at opsøge en dygtig hypnoterapeut med henblik på et behandlings forløb med hypnose.

Hvad sker der under hypnose?

Set fra et videnskabeligt synspunkt er det uklart præcis hvad der foregår kognitivt og mentalt i løbet af en hypnose session. Den mest nærliggende forklaring er at sindet er mere suggestivt, det vil sige modtageligt over for forslag, når kroppen er i en let trance.

Denne tilstand svarer til de tidlige søvn stadier. Her vil en dygtig hypnoterapeut kunne gå ind og påvirke det ubevidste sind uden at støde på den modstand og kritik som det bevidste sind vil stille op. Herved bliver det nemmere at erstatte forældede og uhensigtsmæssige instrukser og forestillinger i det ubevidste sind med nye og mere formålstjenlige af slagsen.

hypnose hørsholm

På den måde kan hypnoterapeuten bevirke at dine ønskede forandringer så at sige sker indefra. Og så kan du skyde genvej til et liv der i højere grad former sig som du ønsker.

Hvor kan jeg få hypnose i Hørsholm?

Er du bosiddende i den nordlige del af Sjælland, nærmere betegnet i Hørsholm, og leder du efter en dygtig hypnotisør eller hypnoterapeut nær dit hjem? Så kan du med fordel vælge Eva Gade. Eva Gade er uddannet hypnoterapeut og har igennem mange år hjulpet klienter fra hele Nordsjælland med målrettet hypnoterapi.

Hos Eva Gade er du i sikre og professionelle hænder. Du vil altid gennemgøre en grundig og dybtgående samtale med terapeuten forud for selv hypnosen. Du kan føle dig tryg gennem hele forløbet – og du vil med sikkerhed have et stort udbytte heraf.

Du kan læse mere om hypnose hos Eva Gade, og booke tid til en indledende konsultation i klinikken, på evagade.dk.