Få professionel akupunktur i Valby

01 november 2021
Astrid_Pedersen

editorial

Blandt de mere populære alternative behandlings former finder vi akupunktur. Akupunktur har sine rødder i den traditionelle kinesiske medicin og har vist sig effektiv i mange forskellige sammenhænge. Du kan trygt prøve kræfter med akupunktur hvis du lider af smerter i hoved eller krop, eller hvis du døjer med træthed og manglende energi i det daglige.

Hvordan kan akupunktur hjælpe mig?

Akupunktur er en behandlingsform med et væld af forskellige anvendelsesmuligheder. Der foreligger god evidens for at akupunktur kan anvendes i forbindelse med lindring af smerter i muskler og led, foranlediget af eksempelvis gigt sygdomme eller andre inflammatoriske tilstande.

Akupunktur anvendes ofte ved behandling af tilbagevendende hovedpine og migræne, lige som akupunktur behandling kan lette symptomerne på sygdomme i tarm systemet – for eksempel Morbus Crohn og IBS (Irritated Bowel Syndrome, eller irritabel tyktarm på dansk). Astma, allergi, bronkitis og overfølsomhed kan også dulmes ved hjælp af akupunktur. Og så anvendes akupunktur i stor stil som en del af en rygestop behandling.

Hvor kan jeg få akupunktur i Valby?

Hvis du har lyst til at prøve en akupunktur behandling kan du med stor fordel finde en akupunktør i nærheden af din bopæl. Bor du i Valby eller i nærheden heraf hedder din lokale akupunktur klinik Akupunktur Klinik, og er centralt placeret på Sønder Fasanvej i Valby.

Hos Akupunktur Klinik kan du få kompetent akupunktur behandling af top kvalificerede behandlere med den rette uddannelse og mange års erfaring inden for deres felt. Du vil få tilrettelagt et individuelt behandlings forløb som er skræddersyet til netop dine mål.

Allerede efter første behandling vil du kunne mærke virkningen af akupunktur. Og får du akupunktur på regelmæssig basis vil du hurtigt kunne føle de langtids virkende effekter.

Du kan læse mere om Akupunktur Klinik, og bestille tid til din første akupunktur behandling, på https://aku-punkturklinik.dk/