Få hyggelig, dansk mad i Ribe

01 marts 2020
michelle_loehde_nielsen

Bor I i Ribe, eller er I blot på besøg i den charmerende by? Uanset hvad, så har Ribe en masse ting at byde på. Det er Danmarks ældste by, og den emmer af en masse oplevelser og historie. 

Det er en by, hvor der både er en masse ting at se på, men der er også god mad at finde. Hvis I befinder jer tæt ved den berømte Domkirke og fortsætter 50 meter, så finder I det populære Backhaus, som uden tvivl er et besøg værd. Backhaus er en meget populær restaurant i Ribe, der byder på god, dansk mad i topkvalitet. Her vil I med garanti gå derfra med et stort smil på læben og fyldte maver.

Spis jer mætte til en god pris hos Backhaus 

Hos Backhaus er der forskellige retter at vælge imellem, men det er uden tvivl deres danske klassikere, som de er kendte for. Her kan I spise jer mætte i alt fra en skøn æggekage og fyldt rødspætte til den populære Backhausschnitzel og meget mere. Der er noget for enhver smag, og kvaliteten vil altid være i top. 

Backhaus går ikke ind for små portioner. Her får man som gæst udelukkende store portioner, så man altid går derfra mæt. Det hele får I til gode priser, så alle kan være med.

Her er der plads til folk fra nær og fjern 

Folk kommer fra nær og fjern for at besøge Backhaus, og der er derfor også mulighed for overnatning. Der er syv værelser at vælge imellem, hvor der både er enkelt- og dobbeltværelser. Så hvis I gerne vil have hele den hyggelige oplevelse med hos Backhaus, så kan det anbefales at tage en overnatning med. 

Klik ind på deres hjemmeside og få et nærmere indblik i den populære restaurant. Her kan I også se den skønne menu, hvor der både er brunch, frokost, middagsretter og dessert at vælge imellem.