Få hjælp til at komme igennem krisen hos din psykolog på Østerbro

26 februar 2021
Astrid_Pedersen

Mange mennesker oplever i løbet af livet, at dette simpelthen gør for ondt. Livskriser kommer i mange former og faconer, og er selvfølgelig unik fra individ til individ.

En krise kan affødes af en hård begivenhed, for eksempel en grim skilsmisse eller et dødsfald i den nære familie eller omgangskreds. Du kan også ryge ud i en eksistentiel krise som følge af et traume – og endelig er der selvfølgelig de kendte folkelidelser angst, stress og depression. Døjer du daglig med psykiske følgevirkninger af en krise kan du med fordel opsøge en psykolog.

Hvor finder jeg en kompetent autoriseret psykolog på Østerbro?

Hvis du således er på udkig efter en dygtig og veluddannet fagperson som er rustet til at hjælpe dig med din livskrise kan du med fordel kontakte Renate Sommerstad. Renate Sommerstad har til huse i Klinikken ved Søerne som ligger centralt placeret i hjertet af København.

Hos Renate Sommerstad kan du få hjælp til alle former for mentale vanskeligheder uanset om disse hidrører fra et traume, en livsændrende begivenhed, en psykisk lidelse som for eksempel angst eller depression, eller fra længere tids stress. Renate Sommerstad er autoriseret psykolog og derfor underlagt etiske og professionelle retningslinjer udstukket af Dansk Psykolog Forening, her under omfattende tavshedspligt. Det betyder at du trygt kan regne med at alt hvad du fortæller Renate Sommerstad forbliver inden for klinikkens fire vægge.

Når du vælger Renate Sommerstad som din autoriserede psykolog på Østerbro er du således garanteret en diskret og respektfuld behandling. Du vil blive mødt med empati og indlevelse, og Renate Sommerstad vil aldrig nogen sinde dømme dig eller forklejne dine problemstillinger.

Hvis du ønsker mere information om autoriseret psykolog Renate Sommerstad kan du læse mere på hjemmesiden renatesommerstad.dk. Her kan du også booke en tid til en indledende konsultation hos din psykolog på Østerbro.