Få en god healing uddannelse

21 juli 2021
Astrid_Pedersen

Ønsker du at lære dig selv og dine healende egenskaber bedre at kende? Så bør du overveje at tage en healing uddannelse hos Lana Kiroman.

Hvilke kurser kan jeg tage hos Lana Kiroman?

Lana Kiroman tilbyder forskellige uddannelser i healing, håndlæsning, hot stone massage, soul guidance og meget mere. Du kan vælge mellem et online kursus forløb og et weekend kursus hos Lana Kiroman.

Samtlige kurser er vel tilrettelagte og kendt for at være særdeles lærerige. Og du vil med sikkerhed kunne gennemføre et kursus med et stort udbytte.

Hvad er healing med engle?

Blandt Lana Kiromans specialiteter finder du engle healing.

Når du er indviet i englenes univers beskytter du dine egne energier samtidig med at du får adgang til de uudtømmelige energi reserver i englenes univers. Det betyder at du kan lære at undgå overførsel af energi fra dig selv til andre mennesker hvilket kan dræne dig og medføre udbrændthed.

Samtidig får du de rette redskaber til at beskytte dig selv og dine energier imod overførsel af energi fra andre til dig selv, således at du undgår at skabe ubalancer i dig selv og påtage dig andres dårligdomme. Og så får du mulighed for for alvor at styrke dine helende egenskaber hvilket er til glæde og gavn for både dig selv og de mennesker du omgås.

Hvad er Soul Guide uddannelsen?

En anden healing uddannelse hos Lana Kiroman er Soul Guide uddannelsen. På dette kursus får du mulighed for at udforske dig selv og gennem adgang til ældgammel visdom at heale dig selv.

Kurset indeholder introduktion til chakra healing samt åndedræts øvelser og meditation, skygge arbejde, karma healing, numerologi, kabbala, tarot og meget mere. Du vil med garanti få en hel masse ud af et Soul Guide kursus.

Du kan læse mere, og tilmelde dig en healing uddannelse, på lana-kiroman.dk