Få det bedre med akupunktur

06 maj 2020
Astrid_Pedersen

Føler du dig ude af balance, psykisk såvel som fysisk? Er du plaget af livsstils sygdomme så som dårlig fordøjelse, ondt i ryggen, spændings hovedpine med videre? Så kan du med fordel opsøge en dygtig alternativ behandler – for eksempel en dygtig akupunktør.

Hvordan fungerer akupunktur?

Akupunktur er en behandlings form, som igennem mange årtusinder er blevet brug i fjernøsten til behandling af alskens dårligdomme.

Metoden tager udgangspunkt i den taoistiske filosofis medicinske paradigme, ifølge hvilket det menneskelige legeme udgøres af energi baner. Disse energi baner benævnes meridianerne, og det er i disse, at den livgivende energi – Chi eller Qi – flyder.

Når der opstår blokeringer i meridianerne, kan livs energien ikke længere flyde frit-. Så vil der opstå ubalancer i kroppen, som fører de dårligdomme og lidelser. Ved akupunktur opløses disse blokeringer, så energien atter kan flyde som det var hensigten.

Dette sker ved hjælp af tynde nåle, som indsættes på strategiske steder på kroppen, i ansigtet, eller på hænder og fødder. Det gør ikke ondt, og du vil faktisk føle næsten øjeblikkelig lindring af dine symptomer.

Hvordan kan akupunktur hjælpe mig?

Akupunktur er for dig, som søger en supplerende behandling for eksempelvis allergi, migræne, muskelspændinger, menstruations smerter, fordøjelses besvær og lignende somatiske sygdomme. I mange tilfælde har akupunktur dog også vist sig effektiv i forbindelse med behandling af mentale lidelser som eksempelvis angst eller depression.

I den vestlige verdens medicin anvendes akupunktur fortrinsvis til smertelindring, men en erfaren akupunktør vil kunne fortælle dig, at virkningerne er mere dybtgående end som så. Under alle omstændigheder bør du altid vælge en veluddannet og autoriseret akupunktør, når du ønsker at forsøge dig med akupunktur som behandlingsform.

Hvor kan jeg finde den bedste akupunktur i Køge?

Hos AcuAngel kan du få kvalificeret og kompetent behandling med akupunktur i Køge. Læs mere på acuangel.dk