Få akut tandlægehjælp hos din tandlæge i Søborg

12 maj 2021
Astrid_Pedersen

De fleste af os kender nødvendigheden af regelmæssige kontrolbesøg hos tandlægen. Men et tandlæge besøg kan også blive nødvendigt ganske uden varsel.

Hvornår skal jeg opsøge akut tandlægebehandling?

Det er meget vigtigt at du hurtigst muligt kontakter en tandlæge hvis du oplever pludseligt opståede stærke smerter i tænder eller tandkød, eller voldsomme blødninger fra dine gummer. Dette kan nemlig være tegn på en byld eller en absces som er bristet – og dette kan få farlige følger.

Ligeledes bør du altid opsøge en akut tandlæge hvis du knækker eller flækker en tand, for eksempel i forbindelse med et traume eller et måltid. Hvis du ikke får udbedret en sådan skade hurtigst muligt vil du risikere at den forværres, eller at der opstår bakterie vækst i tandens kerne. Og så kan det blive nødvendigt at fjerne tanden helt.

Hvor kan jeg finde en akut tandlæge i Søborg eller Gladsaxe?

Er du bosiddende vest for København, nærmere betegnet i området omkring Herlev, Gladsaxe eller Søborg? Så kan du altid få en tid til akut tandlæge behandling hos TandlægeTeamet.

TandlægeTeamet er en tandlægeklinik med central beliggenhed i Søborg Hovedgade midt i Søborg, og har dermed nemme adgangs forhold uanset om du er i bil, på cykel, til fods, eller bruger de offentlige transportmidler.

Hos TandlægeTeamet kan du få hjælp til akutte skader eller pludseligt opståede smerter i tænder eller blødning fra tandkødet. TandlægeTeamet vil altid kunne finde tid til en akut tandlæge konsultation når dine tænder har brug for øjeblikkelig behandling.

Når du vælger TandlægeTeamet som din faste tandlæge i Søborg vil du således altid være garanteret akut tandlæge behandling fra en tandlæge som kender dig og dine tænder, og som derfor vil have de stærkeste forudsætninger for at udbedre skader og forhindre nye i at opstå.

Du kan altid tage kontakt til TandlægeTeamet via klinikkens hjemmeside tandlaegeteam.dk.