Drømmer du om at tage en healing uddannelse?

19 oktober 2022
Camilla Sørensen

editorial

Er du interesseret i healing? Så er Lana Academy måske noget for dig. De tilbyder forskellige healing uddannelser, som håndlæseruddannelse, blindtegning og soulguiding. Uanset om du er usikker på, hvad du skal vælge, eller om du gerne vil have mere information om de forskellige healing uddannelser, kan du læse med her. Vi dykker ned i alle aspekter af healing – så læs med og bliv klogere.

Tag en healing uddannelse

En healing uddannelse er ikke bare en drøm, der bliver til virkelighed. Det er en mulighed for at udvikle dig selv, heale andre og finde ind til kernen af, hvem du er. Hos Lana Academy kan du vælge mellem mange forskellige healing uddannelser – fra håndlæsning til blindtegning og soulguiding.

healing uddannelse

Hos Lana Academy lægger de vægt på både teori og praksis i deres healing uddannelser. De tror på, at det er vigtigt at have en god baggrundsviden om healing, men samtidig skal man også kunne bruge den i praksis. Derfor fokuserer de også på personlig udvikling og healing af sig selv, så man bedre kan hjælpe andre.

Hvis healing er noget, du brænder for, så tag en healing uddannelse hos Lana Academy. Bliv klogere på healing, udvikl dig som person og få muligheden for at heale andre – både professionelt og personligt. Gør din drøm til virkelighed med en healing uddannelse.

Hvilken retning skal jeg vælge?

Måske har du hørt om healing gennem venner eller familie, og du er interesseret i at lære mere. Men måske ved du ikke rigtig, hvilken retning du skal vælge – håndlæsning, blindtegning eller soulguiding? Det kan være svært at vælge den helt rette healing uddannelse, men det behøver ikke at være svært endda. Du kan fx tage en håndlæseruddannelse og senere supplere med en soulguidinguddannelse. Det behøver ikke at stoppe ved den første uddannelse – det er en verden, du kan blive ved med at udvikle dig i.