Derfor er massage godt for dig

16 september 2021
Steffen Hansen

Hvorfor er massage godt for dig? Det har en masse fordele for dit helbred, såsom et velfungerende blodcirkulation og muskulatur. Ligeledes kan massagen løsne de mangle anspændte muskler, som du har fået efter flere timer foran computeren. Læs med i dette indlæg om, hvordan massagen kan forberede din hverdag.

 

En krop i balance

Som nævnt foroven, så bruger mange af os vores vågne tid i i situationer, som giver anledning til ømme muskler. Om det er på et kontor foran computer, i en institution, hvor du løfter børn op og ned af puslebordet eller på byggepladsen med redskaber, der er tunge. Uanset din profession, så kan du få ømme muskler og generelt anspændthed i kroppen. Det kan være drænende for dig, men særligt også dine omgivelser. Ved at forkæle dig selv med jævnligt massage, kan du mindske dine hovedpiner, gener i hverdagen eller på sigt arbejdsskader. Massagen kan sågar give dig mere overskud i hverdagen, hvor muskulaturen i kroppen bliver mindre ømt og mere samarbejdsvillig. Det forbereder din livskvalitet og du finder dig selv at have mere energi. 

 

Typer af behandlinger

Der findes mange typer af behandlinger, som kan komme til bunds med dine problemer. Det vigtigste er, at du undersøger hvilke behandlinger der er. Du kan være heldig at finde en type af bebehandling, der passer til din specifikke problem. Akupunktur skulle eftersigende være godt mod folk med allergi eller migræne. Hvis du har fået skader i forbindelse med sport eller lignende, kan det være at massage nok ikke kan fjerne dit problem. Her skal du kontakte en fysioterapeut, som kan give dig specifikke øvelser. 

Hvis du foretrækker en mere naturlig tilgang til massage, så findes der også Kranio-sakral terapi. Her arbejdes særligt med kroppens nerver og celler, hvor målet er at bringe kroppen i balance igen. Lyder det spændende? Du kan finde kranio Sakral Terapi i Holstebro eller en behandler tæt på dig, som vil stå klar til at hjælpe dig.