Bliv behandlet med akupunktur i Slagelse

05 maj 2021
Astrid_Pedersen

Døjer du med vedvarende smerter eller ubehag i din krop, og føler du, at du er fysisk og mentalt ude af balance? Så kan du med fordel prøve et behandlingsforløb med akupunktur.

Hvorfor skal jeg vælge akupunktur?

En akupunktur behandling er for dig som ønsker en behandling med langsigtede virkninger og en øjeblikkelig effekt. Når du eksempelvis lider af inflammatoriske tilstande så som gigt, irritabel tyktarm eller andre systemiske lidelser kan akupunktur være løsningen for dig.

Akupunktur bygger på den medicinske tradition vi finder i det fjernøstlige paradigme som foreskriver at det menneskelige legeme består af energi baner, de såkaldte meridianer, gennem hvilke livsenergien chi eller qi helst skal flyde frit. Blokeres der for dette flow opstår der ubalancer i kroppen – og der er her diverse betændelses og inflammations tilstande kommer til veje.

Ved hjælp af tynde nåle kan en dygtig akupunktør opløse blokeringerne og dermed sætte kroppen i stand til at hele sig selv. Akupunktur er således ganske velegnet til såvel smerte lindring som behandling af diverse kroniske lidelser.

Hvor kan jeg få behandling med akupunktur i Slagelse?

Hvis du bor i Slagelse eller nærmeste omegn kan du altid få en tid til akupunktur hos Akupunktur & Massage Klinikken.

Akupunktur & Massage Klinikken er, som navnet måske nok antyder, en klinik som tilbyder akupunktur, massage og andre former for alternativ behandling. Hos Akupunktur & Massage Klinikken kan du få en akupunktur behandling efter de traditionelle kinesiske principper som tager udgangspunkt i meridian banerne og opløsning af blokeringer i disse.

Akupunktur & Massage Klinikken kan også tilbyde andre former for akupunktur, blandt andet den populære NADA øreakupunktur behandling mod eksempelvis stress, angst og afhængighed, og den ligeledes nyere akupunktur metode AcuNova som virker via nervesystemets refleks punkter.

Du kan bestille tid til en behandling med akupunktur på am-klinikken.dk.