Bevar dine tænder sunde med jævnlige tandlæge besøg

08 januar 2020
Astrid_Pedersen

Langt de fleste mennesker har frekventeret skoletandplejen i løbet af deres barndom og tidlige teenager år. Skoletandplejen er en foranstaltning, som i sin tid blev sat i værk for at give børn og unge en grundlæggende forståelse for vigtigheden af god mundhygiejne samt pleje af tænder og af tandkød.

Mange af os, som i dag er voksne, nyder stadig godt af at have haft mulighed for skoletandpleje – vi tilhører det, der kaldes ”Nul Huller” generationerne. Og selv om der måske har sneget sig et enkelt hul ind hist og her, er det ingen ting i forhold til gamle dage, hvor det ikke var unormalt at blive begavet med et gebis ved konfirmationen!

Hold dine tænder ved lige med regelmæssige tandlæge besøg

Desværre er der stadig mange, som forsømmer det årlige eller halvårlige rutine tjek med tilhørende rensning af tænder og tandkød. Flere mennesker springer tandlæge besøget over – og det er faktisk synd. For selv om dine tænder måske ikke umiddelbart ser ud til at fejle noget, og selv om du ikke har smerter i tænderne eller blødninger fra tandkødet, kan der sagtens være ansatser til dårligdomme gemt mellem tænderne eller neden for tandkøds randen.

Du har ikke selv en levende chance for at opdage dette. Men det har din tandlæge. Og derfor er det en rigtig god idé med jævne mellemrum at lade tandlægen tage et grundigt kig på din mund. Som ekstra bonus kan du gå fra klinikken med strålende, nypudsede tænder og frisk ånde, som holder længe!

Få den bedste tandpleje i Vallensbæk

Er du bosiddende i eller omkring Vallensbæk, kan du eventuelt vælge Tandlæge Mille Kjær som din tandlæge. Den lille klinik er personlig og hyggelig, og det dygtige personale gør alt for, at dit tandlæge besøg bliver så smertefrit og behageligt som muligt. Læs mere på milletand.dk