Bestil tid hos din lokale tandlæge online

08 januar 2021
Astrid_Pedersen

Hvis du ikke har været til tandlæge i mange år, bør du se at komme af sted. Og det er en god idé at finde en tandlæge tæt på din bopæl.

Hvor finder jeg den nærmeste tandlæge på Amager?

Er du bosat i den nordlige del af Amager kan du med fordel vælge den centralt beliggende tandlægeklinik Tandlæge Henrik Budtz. Klinikken ligger på Amagerbrogade tæt på krydset mellem Amagerbrogade og Øresundsvej / Englandsvej. Det er nemt at komme til klinikken på gåben eller med offentlig transport. Og den hyggelige lille klinik er selvfølgelig ganske veludrustet med såvel moderne tandlæge udstyr som med dygtige personaler.

Foruden tandlægen finder du klinik assistenter og tandplejere som står klar til at give dig den grundigste og mest omhyggelige behandling som muligt. Hos Tandlæge Henrik Budtz ligger hoved fokus på forebyggelse af sygdomme og lidelser i tænder, tandkød og mundhule hvorfor det anbefales at du besøger klinikken en til to gange på årlig basis.

Tandlæge Henrik Budtz opererer med særdeles konkurrence dygtige priser når det handler om standard tand behandlinger så som tandrensning og eftersyn af tænder og tandkød, fyldninger og rodbehandlinger. Du vil selvfølgelig altid få en pris på behandlingen førend denne påbegyndes. På den måde vil du selv kunne bestemme om du ønsker behandlingen. Og har du svært ved at betale for din behandling ad én omgang kan du hos Tandlæge Henrik Budtz altid få et tilbud om en fordelagtig afbetalings ordning.

Lider du af tandlæge skræk vil du altid kunne få afsat ekstra tid til din behandling. Du skal blot anføre dette når du booker tid til konsultation. På den måde slipper du for at lade din angst lidelse blive en hindring for at bevare dine tænder sunde og funktionelle. Du kan læse mere om Tandlæge Henrik Budtz, og booke tid til din første behandling, på hjemmesiden tandlaege-amager.dk