Som mennesker i et moderne industrialiseret samfund udsætter vi ørerne for langtVidste du for eksempel at du som motor cyklist udsætter dine ører for vedvarende støj på over 100 dB, når du kører langt med høj hastighed? Eller at din søvn og dermed din døgnrytme kan tage skade, hvis du sover ved siden af en person, som snorker højlydt?

Hørelsen er en af de vigtigste sanser, vi har – og derfor er det vigtigt, at du passer godt på den, så du ikke kommer til at lide af hørenedsættelse eller tinnitus i en tidlig alder. Og dette kan du for eksempel gøre ved at anvende høreværn.

Hvor kan jeg købe høreværn?

Uanset om du er musiker eller om du til daglig arbejder eller opholder dig i omgivelser som er præget af megen støj har du brug for høreværn som passer præcist til dine ører og deres individuelle behov. Det er vigtigt at du ikke går på kompromis når det handler om udvælgelse af høreværn – og at du sørger for at vælge et par høreværn som beskytter optimalt.

Det er trods alt din hørelse – en af dine mest dyrebare sanser – det handler om. Derfor er det en god idé at opsøge en autoriseret høreklinik, hvor du kan få målt din hørelse gennem en høretest, og hvor en professionel audiologist kan hjælpe dig med at finde netop det sæt høreværn som er det rette for dig.

Hvor finder jeg de bedste høreværn i København?

Hos Helenes Høreklinik finder du et bredt udvalg af høreværn til alle typer situationer. Er du slemt generet af din partners snorken, kan du vælge et par sovepropper, som er både effektive og komfortable. Og er du musiker, kan du vælge musiker høreværn med varierende dæmpning.

Du kan læse mere, og bestille tid til en høretest, på heleneshøreklinik.dk