Bedste akupunktur til dig

17 maj 2020
Carina Nielsen

Går du og døjer med migræne, stress, eller måske søvnproblemer, er ansigtsakupunktur i Albertslund bestemt noget for dig. De kan tilbyde dig en lang række muligheder, til det du behøver. Akupunktur er en meget gammel behandlingsform, det er kinesisk medicin som er baseret på energibaner i kroppen, meridianbaner-hvilket man kan stimulerer med nåle.

Det handler om at man går ind og skaber den rigtige balance i kroppen, som nålene kan gøre.

 

Der er forskellige akupunktur former, som elektronakupunktur, hvor man sætter lidt strøm til nålene. Det er en god behandlingsform til spændinger i muskler, samt overbelastning. Cupping er en behandlingsform, hvor man sætter kopper på diverse steder, en anden form for massage. Kopperne sætter gang i kroppen, og er god til ømme muskler mm.

Der er flere metoder at vælge imellem, og man skal ikke være bange for, om der kommer nogen symptomer ved behandlingen. Det eneste man kan opleve er måske kløe, at det prikker samt noget varme. Det er absolut en fantastisk måde at få kroppen i en god position igen, om det bare er en lille ting man går med, så er det værd at prøve. Det kan være et helt nyt liv du efterfølgende får, og ikke kan undvære engang imellem.

 

Bedste serviceydelser

De vil ikke kun yde den bedste professionelle behandling på dig, men ligeledes også, hvis du har brug for oplysninger om dem. De har priser til første behandling, og en anden pris til anden behandling.

Der er muligheder hvis man har en sundhedforsikring, der vil der kunne blive dækket for behandlinger. Der er selvfølgelig gode betalings muligheder, og ved evt. afbud, skal det ske senest 24 timer før en aftale. Deres åbningstider er Man-fre fra kl 8:00 til 18:00.  De er klar til at møde dig, og give dig den allerbedste behandling, så skynd dig at booke en tid.