Akupunktur er den bedste medicin

04 marts 2020
Anne-mette_Hansen

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsmetode. I dag er metoden kendt og brugt i hele verden. Den bruges til at behandle et væld af forskellige tilstande. Alt fra muskelsmerter og fibromyalgi til migræne, spændingshovedpine og andre former for smerter i kroppen. 

Hvordan foregår akupunktur?

En akupunkturbehandling udføres ved, at nåle sættes i forskellige punkter på kroppen. Disse akupunkturpunkter er symptomrelaterede til bestemte områder på kroppen. 

En behandling varer typisk 10-25 minutter, og det er almindeligt, at man skal sidde med nålene i kroppen i lidt tid. Det kan give ømhed, og man kan få en sovende fornemmelse. 

Behandlingerne begynder typisk at virke efter nogle uger, når man har fået mellem 6-12 behandlinger. Det kan variere fra person til person og afhængigt af, hvilken tilstand eller sygdom der skal lindres. 

Hvad hjælper akupunktur på?

Akupunktur hjælper på virkelig mange smertetilstande i kroppen. Det kan f.eks. være: 

– Muskelsmerter

– Gigtsmerter

– Spændingshovedpine / hovedpine

– Migræneanfald

Det kan også hjælpe på f.eks.:

– Afhængighed

– Diabetes

– Allergier

– Astma og hoste

Få akupunktur i Herning hos Rygcenter Midtvest

Bor du i Midtjylland, og leder du efter en klinik, hvor du kan få akupunkturbehandlinger?

Rygcenter Midtvest i Herning har et hold af dygtige folk, der udfører akupunkturbehandlinger. De benytter den traditionelle kinesiske behandlingsform til smertebehandling og til øreakupunktur. Behandlingerne tager 20-30 minutter, og der benyttes sterile engangsnåle til formålet. Nogle oplever at blive trætte efter behandlingerne, mens andre får forøget energi. 

Går du og overvejer, om du skal have akupunkturbehandlinger til netop dit problem? Så kan du altid kontakte Rygcenter Midtvest og få en snak om, hvor vidt de kan afhjælpe dig med dine smerter i ryg og i resten af kroppen.

Du kan læse meget mere om akupunktur Herning på Rygcenter Midtvests hjemmeside. Her kan du også se, hvilke andre behandlingsformer klinikken tilbyder og hvilke behandlere du kan møde der.