Hvornår har jeg brug for akut hjælp på en tandklinik?

09 juni 2021
Astrid_Pedersen

En akuttandlæge er en tandlæge, som står til rådighed på alle tidspunkter af døgnet – også uden for normale åbningstider samt i weekenden. Dette kan være yderst praktisk hvis der opstår akutte nødsituationer som kræver øjeblikkelig handling.

Flækker du for eksempel en tand hele vejen fra krone til rod ved at bide i noget hårdt fredag eftermiddag kan du ikke bare vente til mandag med at få den fikset. Og skulle du pludselig opleve stærke smerter og voldsomme blødninger fra dit tandkød er det også bare med at komme af sted til tandlægen i en fart. Her kan nemlig være tale om en tandbyld som er sprunget – og dette kan godt gå hen og blive meget farligt på grund af betændelses tilstanden i blodet.

Det kan også være at du får slået en eller flere tænder ud ved et traume, for eksempel som følge af en ulykke i forbindelse med sport eller i trafikken. Her kan det heller ikke nytte noget bare at lade stå til. I sådanne tilfælde skal der akut tandlæge hjælp på banen. Og derfor bør du altid kende nummeret på en lokal akuttandlæge.

Hvor finder jeg en akuttandlæge i Silkeborg?

Befinder du dig i Silkeborg, enten som fast beboer eller som besøgende i byen, kan du altid kontakte tandlæge klinikken EBdent Tandlægeklinik ApS hvis uheldet er ude og du er kommet til skade med en eller flere af dine tænder. Hos EBdent Tandlægeklinik ApS kan du få hurtig og kyndig tandlæge hjælp i akutte tilfælde.

Når du som udefra kommende patient får fikset dine tænder akut hos EBdent Tandlægeklinik ApS er det vigtigt at du ved næst kommende lejlighed får tjekket op på tænderne hos din egen tandlæge. Og er du i forvejen patient hos EBdent Tandlægeklinik ApS booker du selvfølgelig blot en tid til en opfølgende konsultation.

Find din akuttandlæge i Silkeborg på ebdent.dk.